Antikorozivne trake

Protukorozijska traka jedan je od načina da se u cijelosti zaustavi proces korozije. To je samoljepljiva plastična folija. Ako je namještena između dvije metalne površine prekida procese elektrolita. Time se sprječava galvanska korozija. To je idealno rješenje, kada spajamo dva metala kao što su aluminij i čelik.

Kliknite za više informacija

Protuklizne mreže Bookvi

Protuklizna mrežica za ublažavanje unikatna je protuklizna traka ili obloga. Traka je samoljepljiva ili neljepljiva.  Napravljena je od jako mekanog materijala i može se savijati. Njezina tekstura pomaže u sprječavanju oštećivanja predmeta i idealna je za njihovu zaštitu na glatkim površinama.

Kliknite za više informacija

UHB ljepljive trake

Jako učinkovite obostrano ljepljive trake koriste se za lijepljenje ili montažu materijala.

Primjerene su i za lijepljenje u zahtjevnim uvjetima jer su izrađene od izdržljive akrilne pjene. Na obje strane premazane su ljepilom osjetljivim na dodir što stvara izvanredno jako prianjanje.

Kliknite za više informacija

Obloge na ogradama za stepenice

Obloge za ublažavanje s površinom s malenim rupicama idealne su za upotrebu na stepeništima i ogradama, ljestvama, radnim platformama, itd. Obloge za ograde na stepeništima su samoljepljive. Nude vam bolje prianjanje i ljepši izgled. Mogu se koristiti na svim tvrdim površinama na kojima želite osigurati bolje prianjanje i smanjiti klizanje.

Kliknite za više informacija