PermaSafety

Naše PermaSafety trake za označavanje veoma su izdržljive. Mogu se koristiti za označavanje skladišta, raznih prolaza, puteva … PermaSafety sustav označavanja za hitnu i jednostavnu upotrebu sa 2 godine jamstva. To je najizdržljiviji i najučinkovitiji sustav označavanja na tržištu.

PermaSafety Route

Nakon mnogo godina razvoja sustava koji uključuje sva područja označavanja poda u tvornicama, prikupljalištima, skladištima i logističkim bazama, predstavljamo Vam savršen sustav za označavanje poda koji vas ne ograničuje na jednostavne linije. To je svestran sustav koji vas ne ograničuje isključivo na linije. Postoji široki raspon vizualnih pomagala za optimizaciju radnog prostora. Osigurava čist i učinkovit objekt. Također pomaže vašoj kontroli procesa.

Razlika između PermaSafety i PermaSafety Route

Trake za označavanje PermaSafety naš su izvorni proizvod za označavanje tla. Napravljene su tako da mogu izdržati većinu testiranja u skladišnim prostorima. Trake za označavanje PermaSafety Route sličan su proizvod koji kao i PermaSafety zadovoljava sve zahtjeve za stabilnošću. Obje ispunjavaju sve standarde izdržljivosti.
Koja je razlika između ta dva proizvoda jedno je od najčešće postavljenih pitanja. Imaju jako puno sličnosti. Oba su jako izdržljiva i vodeći su proizvodi za upotrebu u industrijskim objektima. Iako među njima postoje manje razlike koje ih i karakteriziraju i korisni su svaki za sebe u specifičnim uvjetima.
Kliknite za više informacija

PermaSafety Cover

PermaSafety Cover izuzetno je izdržljiv sustav za označavanje poda koji je prilagodljiv od strane krajnjeg korisnika. PermaSafety Cover predstavlja najnoviji dodatak sustava za označavanje PermaSafety. Njihova je upotreba jednostavna. Sve što Vam je potrebno je osnovna verzija pisača (inkjet ili laser) koji se koriste u uredima i mogu ispisivati u punoj boji. Možete ispisivati na običan papir.

Standardne trake za obilježavanje

Jaka i trajna PVC folija s visokim stupnjem prianjanja. Pošto nije elastična, vrlo je otporna na habanje, a može izdržati težinu osobe, kao i teških strojeva. Trake su izvrsne za označavanje poda u tvornicama, skladištima, sudovima…