Marine protuklizne trake

Marine protuklizne trake su naši prvi proizvodi koji su zajamčeno 100% otporni na sol. Dizajnirani su za korištenje u svim plovilima na otvorenom moru. Pogodne za plovila, jedrilice, sportska plovila, jahte, transportne brodove …

Primjena

Posebno pogodne za površine koje se nalaze uz slanu vodu

Primjeri korištenja

Plovila (čamci, jahte, …), sportska plovila (sportski čamci, vodni skuteri, …), stepenice …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +70ºC.

Boje

Crna, siva i plava.

Crna

Siva
Pantone/RAL
422U/7042

Plava
Pantone/RAL
300U/5017

Detaljni opis

Garantirano 100% otporna na sol.
Naša prva protuklizna traka koja je zajamčeno 100% otporna na sol. U usporedbi s našim standardnim i gumenim protukliznim trakama, protuklizna traka Marine ima značajnu prednost. Nijedna od naših ostalih standardnih i gumenih protukliznih traka, s izuzetkom protuklizne trake otporne na kemikalije, nije 100% otporna na sol. Možemo Vam zajamčiti izvanrednu postojanost protuklizne trake otporne na sol, ako se ispravno postavlja (na čistu i suhu površinu). Korištenjem naših pomoćnih proizvoda, trajnost proizvoda može se čak i produžiti.

Sigurnost i udobnost – čak i za bose noge
Za razliku od naših abrazivnih traka za proizvodnju Marine protuklizne trake koristi se S2 pijesak, koji je sličniji malim staklenim zrncima nego oštrim granulama aluminijevog oksida koje se koriste u abrazivnim trakama. To osigurava učinkovitu protukliznost u iznimnim situacijama i udobnost u slučaju šetnje bosim nogama. Zbog toga je pogodna za uporabu u plovilima, jer omogućuje sigurnost i udobnost, a učinkovita je čak i u složenijim situacijama (na čamcima i jahtama za utrke, na trgovačkim brodovima …).