Privremene protuklizne trake

Treba li Vam samo privremeni protuklizni učinak? Želite li lako i bez tragova ukloniti trake nakon korištenja? Za razne događaje, kao što su koncerti, plesovi, utakmice, možete koristiti privremene protuklizne trake! Trake imaju ljepilo koje ne otvrdne u potpunosti. Kad traka ispuni svoju svrhu, možete je jednostavno ukloniti!

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Za vjenčanja, promotivne događaje, koncerte i druge situacije gdje je potrebna privremena upotreba protuklizne površine.

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 5ºC do +50ºC.

Boje

Crna, žuta i crno-žuta.

Crna

Žuta
Pantone/RAL
113U/1023

Crna/žuta

Detaljni opis

Jednostavno uklanjanje
Privremene protukliznih trake su samoljepljive i prikladne za korištenje u područjima gdje je potrebna privremena protuklizna površina i na mjestima gdje je to potrebno zbog održavanja estetike. Time se sugerira da se one lako mogu ukloniti i to bez oštećenja površine. U našem redovnom asortimanu protukliznih traka koristi se najjače poznato sredstvo za lijepljenje. Ljepilo je promijenjeno na takav način da drži traku na mjestu za vrijeme uporabe, ali ne stvrdne se na kontakt. To omogućava čisto i jednostavno uklanjanje trake, nakon što je odslužila svojoj svrsi.