Fotoluminiscentne protuklizne trake

Fotoluminiscentne protuklizne trake prvi su se put pojavile na tržištu u 1998. Pošto su predstavljale inovaciju bez usporedbe, bili smo uvjereni da velikog interesa za njih neće biti. Ali bili smo u krivu. One su postale vrlo popularne.

Kako bi se osigurala visoka vidljivost i učinkovitost fotoluminiscentne protuklizne trake imaju dva različita nivoa fotoluminiscentnih premaza. Kao i standardne protuklizne trake fotoluminiscentne su trake također samoljepljive.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Na stepenicama, terasama, ulazima, hodnicima, uredima, izlazi …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +70ºC.

O svjetlini

Svjetlina od 0,32mcd / m² je najniža svjetlost koju ljudsko oko još uvijek otkriva.

Detaljni opis

Tijekom dana, fotoluminiscentne protuklizne trake Hazard pomalo su žute boje. A u mraku odnosno nakon što se svjetla ugase svijetle zelenim svjetlom. Fotoluminiscentne protuklizne trake mogu se napajati pomoću prirodne ili umjetne svjetlosti. Trajanje emisije svjetlosti varira i ovisi o količini primljene svjetlosti. Obično završava u toku od nekoliko sati.

Naši fotoluminiscentni materijali ne sadrže radioaktivne čestice, tako da se mogu koristiti u mnogim okolinama. Možete birati između obične ili hazard (žuto-crne) boje.

Trake su idealne za isticanje opasnih područja, posebno tamo gdje često dolazi do ispada napajanja.

Protuklizna površina naših fotoluminiscentnih protukliznih traka predstavlja vodeću mineralnu površinu u industriji. Razina prianjanja nalazi se daleko iznad određene ili predložene granice nametnute propisom protiv klizanja (kako u Europi tako i u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji). Dubok profil pomaže u sprečavanju začepljenja zbog prašine i prljavštine koja je često prisutna u industrijskim aplikacijama.

Materijali su testirani prema DIN, Pendulum i ASTM kriterijima. Certifikati i potvrde su na raspolaganju putem e-maila.

Fotoluminiscentne protuklizne trake dostupne su u rolama ili u različitim oblicima. Standardna duljina role je 18,3 m. Međutim, moguće je dobiti bilo koju dužinu od 3 do 100 m. Možete birati između bilo koje širine rola. Oblici za narudžbu mogu biti bilo koje veličine.