Elastične BGL protuklizne trake

Fleksibilne BGL protuklizne trake predstavljaju vodeći neabrazivni protuklizni materijal u industriji. Material je samoljepljiv. Bio je razvit u uskoj suradnji s fleksibilnim BG materijalom. Fleksibilan BGL protuklizni materijal razvijen je na zahtjev mnogih kupaca kao tanja verzija fleksibilnog BG materijala. Zbog smanjene debljine fleksibilniji je i udobniji.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Unutarnji prostori, područja prehrane, sterilna područja, kuhinje, plovila, bazeni, stepenice, terase …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 10ºC do +80ºC.

Boje

Crna.

Crna

Detaljni opis

Tanja i fleksibilnija verzija Fleksibilnog BG V3
Fleksibilne BGL protuklizne trake predstavljaju vodeći neabrazivni protuklizni materijal u industriji. Material je bio razvit u uskoj suradnji s fleksibilnim BG materijalom. Fleksibilni BGL protuklizni materijal razvijen je na zahtjev mnogih kupaca kao tanja verzija fleksibilnog BG materijala. Zbog smanjene debljine fleksibilniji je i udobniji.

Izvrsno prianjanje
Neabrazivni materali naš su najbrže rastući izbor materijala. Trenutno nude nižu razinu koeficijenta trenja u usporedbi s našim abrazivnim protukliznim materijalima, ali ta se razlika brzo smanjuje. Svi naši fleksibilni i grubi fleksibilni materijali nadmašuju razinu koju je Cof UKSRG odredio za prianjanje i u suhim i u mokrim uvjetima. Fleksibilni BG i elastični BGL imaju mnogo veću razinu prianjanja nego je to propisano standardima.

Jako izbočena tekstura
Tekstura površine fleksibilnog materijala BGL snažno je izbočena. Za razliku od standardnih reljefnih materijala (kao što je naš gumeni materijal), dubina profila fleksibilnog BGL materijala mnogo je veća. To rezultira odličnim prianjanjem materijala. Hibridna plastika naših proizvoda omogućuje bolje prianjanje u usporedbi s konvencionalnom plastičnom folijom, u kojoj nastaje adhezija kada se pod pritiskom povuče prema unutra.

Jednostavan za čišćenje
Budući da je naš fleksibilni BGL materijal neabrazivan, može ga se koristiti bilo gdje, za razliku od abrazivnog. S obzirom na reljef površine prljavština i bakterije ne mogu se akumulirati. Pošto je cijela površina materijala izložena, to omogućuje temeljito i jednostavno čišćenje. Za razliku od abrazivnih materijala prilikom čišćenja neće doći do uništenja krpe i drugih sredstava za čišćenje.

Čak i za područja sa visokim higijenskim standardima
Neabrazivni protuklizni materijali idealni su za korištenje u objektima za pripremu hrane, sterilnim prostorijama, kuhinjama, itd. Neabrazivni materijal neće oštetiti ili grebati kožu, što ga čini idealnim za upotrebu na mjestima koja posjećuju djeca ili u blizini osjetljive opreme …