Protuklizne obloge za role (skateboard)

Pažnja, skejterji! Potrebno Vam je nešto individualno? Za osjećaj sigurnosti? Mi Vam nudimo vrhunske obloge izrađene od našeg standardnog crnog protukliznog materijala. Materijal velike debljine s visokim stupnjem granulacije i visokokvalitetnim ljepilom. Na zalihama imamo nekoliko verzija protukliznih obloga za skateboarde. Naša najpopularnija obloga konvencionalna je mineralna protuklizna obloga.

Primjena

Za skateboarde.

Primjeri korištenja

Na skateboardu, longboardu …

Prikladne podloge

Drvo, plastika, metal …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +70ºC.

Boje

Crna, plava, prozirna, crveno-bijela, crvena, bijela, fluorescentno žuta, smeđa, crno-žuta, žuta, siva, zelena i svjetleća u mraku.

Detaljni opis

Ekonomično i kvalitetno rješenje
Protuklizne obloge za skateboarde pokrivaju široko područje. Svaka osoba ima svoje vlastito mišljenje o tome i želi nešto posebno. Večina protukliznih obloga za skateboarde izrađena je od našeg standardnog crnog protukliznog materijala. To je jeftin materijal, ali je puno bolji od ostalih sličnih proizvoda koji se mogu naći na tržištu. Naš standardni protuklizni materijal nije namijenjen smanjenju Vašeg proračuna. Proizvod velike debljine, s visokim stupnjem granulacije i visokokvalitetnom ljepilom.

S obzirom na različite zahtjeve, nudimo sljedeće verzije protukliznih traka za skateboarde:

  • Konvencionalne protuklizne trake za skateboard
    Naša najpopularnija traka konvencionalna je mineralna protuklizna traka.
  • Prozračna
    Mnogi klijenti odluče se za prozračni materijal. Uz korištenje rotacijskog alata u proizvod se umetnu male mikro-pore. Kada korisnik pritisne proizvod zračni mjehurići automatski se počnu kretati i uklanjaju se kroz male pore. Prozračan materijal je najjednostavniji način da se stvori savršeno glatka površina, ako nemate puno iskustva s aplikacijom.

Protuklizne trake otporne na toplinu, za dulje skateboarde (longboarde)
Dugi skateboardi su nešto drugo. Njihovi korisnici imaju potpuno različite potrebe od korisnika tradicionalnih skateboarda. Korisnici dugih skateboarda ostanu na skateboardu mnogo duže i nogama ispravljaju smjer kretanja. Posljedica je toga veliki iznos nastalog trenja. Trenje stvara puno topline, koja je toliko visoka da bi se zbog toga konvencionalna plastika mogla otopiti. Mi imamo rješenje. Naše protuklizne trake koje su otporne na toplinu. Njihovu proizvodnju bilo je potrebno promijeniti. Materijal je u potpunosti otporan na toplinu i ima duboki zahvat, sličan našim trakama x-grube, kako bi se spriječilo klizanje.

Silikonski karbid (silicone carbide)
Na vaš zahtjev možemo Vam dostaviti protuklizne trake za skateboarde na osnovu silikonskog (silicijevog) karbida. Iako je razlika u tvrdoći na MoH skali između naših zajedničkih minerala i silikonskog (silicijevog) karbida minimalna, ponuda ovog materijala ovisi o najmanjim količinama narudžbe.

Tisak i upravljanje robnom markom
Kako biste dovršili postupak označivanja robnom markom i stvaranja jedinstvene identitete, nudimo Vam ispis na sigurnosnim podložnim oblogama i ispis na gornjim slojevima (gornji ispis može biti u boji, a podložne obloge uglavnom su monotone). Molimo vas da nam pošaljete pitanja o minimalnoj količini narudžbe.
Protuklizne trake za skateboarde mogu se dobiti u isječenim komadima (229 mm x 838 mm) ili u rolama (moguće su različite širine valjaka, najpopularnija je širina 229 mm). Te veličine odgovaraju većini skateboarda.