Razlika između PermaSafety i PermaSafety Route

PermaSafety trake za označavanje naši su izvorni proizvodi za obilježavanje poda. Dizajnirani su da izdrže većinu testova u skladištima. PermaSafety Route trake za označavanje sličan su proizvod jer jednako kao PermaSafety ispunjavaju sve uvjete za stabilnost. Obje trake u skladu su sa svim zahtjevima za izdržljivost.

Koja je razlika između ova dva proizvoda jedno je od najčešće postavljanih pitanja. Oni imaju mnogo sličnosti. Oba su vrlo izdržljiva i predstavljaju vodeće proizvode za uporabu u industrijskim objektima. No, među njima postoje male razlike koje ih razlikuju, a koriste se pojedinačno u posebnim uvjetima.

Njihov sastav …

PermaSafety

PermaSafety je čvrst, cjelovit (homogen) proizvod iz “djevičanske” plastike. S obzirom na veliku debelinu (1 mm plastike s dodatnim 160 μm ljepila) PermaSafety ima zaobljene rubove sa strane. Time se sprječava dizanje i zaglavljivanje. Svaki svitak (rola) napravljen je individualno. Pored toga, svaka širina zahtijeva upotrebu vrlo skupog stroja za proizvodnju, zbog čega nudimo isključivo širine od 50 mm, 75 mm i 100 mm. Gornja površina upotpunjena je blagom protukliznom teksturom ili glatkom površinom koja se lako može čistiti.

PermaSafety Route

PermaSafety Route dostupan je u širinama do 1168 mm. Filmovi koji su dostupni sa tom širinom pretanki su za našu upotrebu. Kako bi se postiglo željenu debljinu za naše zahtjeve, bilo je potrebno proizvesti nešto originalno. Bilo je neophodno kombinirati dva filma izuzetne debljine. Svaki od njih može se pohvaliti zapanjujućom debljinom od 350 μm. Gornja površina uključuje blagu protukliznu teksturu.

Što može ponuditi PermaSafety?

  • Zbog homogene i čvrste konstrukcije, boja neće izblijediti, ne može se ostrugati i neće biti uklonjena uz korištenje teških otapala, kao što su MEK (metil-etil-keton), toluen i sl.

  • Tvrda plastika omogućuje lako uklanjanje, uz neke poteškoće u početnoj fazi uklanjanja (npr. u slučaju promijenjenog režima), u skladištu, proizvodnji …

  • Ogromna količina ljepila za jaku početnu adheziju i dugoročno jako prianjanje.

Što može ponuditi PermaSafety Route?

  • Budući da je ispisani dio obložen debljim slojem laminata, ispis je zaštićen. Na taj način, ako je potreban prugasti uzorak potonji je potpuno zaštićen, jer nije izložen na gornjoj površini.

  • PermaSafety Route je dostupan u svim širinama, pa je stoga moguć ispis na donjem laminatu sa svim dostupnim metodama tiska, uključujući i ispis u boji i grafiku.

  • Fleksibilnost oblika i širina, pošto nismo ograničeni na određene širine role. Možemo Vam isporučiti razne širine i oblike.

  • Tanja struktura je prednost ako se vozila okreću na traci.