Podne oznake PermaSafety Cover

PermaSafety Cover podne oznake s prilagođenim dizajnom najnoviji su dodatak PermaSafety sustava za označavanje. PermaSafety Cover podne oznake predstavljaju vrlo izdržljivi sustav za označavanje poda koji je prilagodljiv od strane krajnjeg korisnika (jednostavno i bez min. količine prilikom narudžbe). Podne oznake samoljepljive su i jednostavne za korištenje.

Primjena

Za označavanje podova, zidova i vrata.

Primjeri korištenja

Skladišta, proizvodne hale, hodnici, ulazi, uredi …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

Boje

Crna, bijela, zelena, žuta i plava.

Detaljni opis

Na zalihama imamo puno proizvoda za označavanje poda u skladištima, tvornicama i slično, ali do sada nismo bili u mogućnosti ponuditi podne oznake sa dizajnom po mjeri. PermaSafety Cover podne oznake s prilagođenim dizajnom najnoviji su dodatak PermaSafety sustava za označavanje. To je vrlo izdržljiv sustav za označavanje poda koji je prilagodljiv od strane krajnjeg korisnika (jednostavno i bez min. količine prilikom narudžbe).

PermaSafety Cover podne oznake dostupne su u dvije različite veličine – u A4 i A5 formatu. Za PermaSafety Cover – sustav za obilježavanje poda nije Vam potrebna druga grafička tvrtka. Sve što Vam je potrebno kako biste mogli ispisivati u svim bojama jest osnovna verzija pisača (inkjet ili laser) koji se koriste u uredima. Ispisivanje je moguće i na običan papir.