Abrazivne protuklizne trake

Naše protuklizne trake i obloge sprječavaju klizanje, padove i ozljede. Poboljšavaju upotrebljivost i sigurnost prostora. Pored toga, mogu se koristiti u blizini ulja, masnoća i vode, u zatvorenim i otvorenim prostorima … Širine od 19 mm do 1168 mm. Trake su dostupne u različitim bojama.

Glavne prednosti:

  • Izvrsna protuklizna svojstva
  • Vrlo izdržljive
  • Stalno prianjanje na podlogu
  • Veliki izbor boja, oblika i veličina
  • Mogu biti postavljene na gotovo svim površinama
  • Jednostavno i brzo postavljanje
  • Pogodno za industriju
  • X-grube – najbolje rješenje u slučaju snijega i leda.

Širine abrazivnih protukliznih traka od 19 do 1168 mm
Nudimo protuklizne trake u širini od 19 mm (ovisno o količini i manje) do 1168 mm. Pored toga, možemo ih dostaviti i u skladu s vašim specifičnim potrebama i željama.

Različite vrste (stupnjevi) i boje
Nudimo Vam različite vrste protukliznih traka, i one pogodne za hodanje bosim nogama i iznimno grube trake. Naš najgrublji, jedinstveni proizvod su X-grube trake, koje su vrlo izdržljive, vrlo industrijske. Trake su dostupne u 12 boja, prozirne su i svijetle u mraku.

Različiti oblici
Možemo Vam ponuditi različite oblike protukliznih traka i obloga. Npr. u obliku tragova odnosno otisaka stopala, pomoću kojih Vaši klijenti mogu doći do željenog prostora.

Temperaturna postojanost abrazivnih protukliznih traka
Iako je to za većinu beznačajna informacija, treba napomenuti da se u Sloveniji pojavljaju trake s min. temperaturnom postojanošću od -5 ° C, što za većinu slovenskih zima nije dovoljno. Temperaturna postojanost naših abrazivnih protukliznih traka iznosi od -30º C do + 70º C.

Kvalitetne protuklizne trake isplate se na dugi rok
Abrazivne protuklizne trake međusobno se razlikuju u odnosu na ljepilo i gazište, ali velike razlike mogu postojati i između traka s istim ljepilom i gazištem (aluminijev oksid). Mnoge tvrtke koje žele spustiti cijenu traka koriste puno manje ljepila i aluminija. To znači da se trake lako mogu oljuštiti a puno se brže istroše. Za naše abrazivne protuklizne trake primijenjuje se akrilatno ljepilo na bazi otapala. U pogledu kvalitete, trake se mogu usporediti s puno skupljim proizvodima ili ih čak i nadmašuju.

Vrlo visok koeficijent trenja (protukliznost)
Naše profesionalne sigurnosne protuklizne trake vrlo su izdržljive i idealne su za zahtjevne površine. Pored toga su trajne i neklizajuće. Za posebne površine, možemo Vam ponuditi izmjenjive protuklizne trake koje se mogu postavljati na gotovo svim površinama. One pružaju visokokvalitetnu protukliznu zaštitu koja zadovoljava ili čak nadmašuje globalne sigurnosne standarde (kontaktirajte nas za više informacija).

Vrste grubih protukliznih traka i oblog

Više informacija o trakama

Razni testovi
Svoj posao obavljamo ozbiljno i profesionalno. Naše protuklizne trake testirane su od strane neovisnih međunarodnih laboratorija a izvršena su i brojna specifična testiranja za različite elemente, kao što su koeficijent trenja, zapaljivost, vodljivost i slično. Pošto se zahtjevi pojedinih industrija razlikuju, provedli smo oko 20 različitih testova zapaljivosti. Ako vam je potreban certifikat, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.

Kemijski otporne abrazivne protuklizne trake
Naše abrazivne protuklizne trake imaju visok stupanj otpornosti na kemikalije. Za većinu primjena, fantastično su učinkovite. Protuklizne trake koje su otporne na kemikalije namijenjene su područjima gdje se upotrebljavaju visoke koncentracije agresivnih kemikalija, kao što su toluen, metiletilketon (MEK) …

Privremene protuklizne trake
Dostupne u crnoj, žutoj i crno-žutoj boji. Koriste se na površinama gdje su potrebna privremena protuklizna rješenja i mogu se jednostavno ukloniti. Pogodno za vjenčanja, događaje, koncerte.