Fotoluminiscentne podne oznake

Za obilježavanje hitnih i požarnih izlaza, mi Vam nudimo naše ekonomične fotoluminiscentne podne oznake. Oznake su veličine 400 mm x 400 mm, a imaju zaobljene kutove (za veću izdržljivost). Trajno ljepilo pruža odličnu prionjivost na većini površina. Fotoluminiscentne podne oznake na svjetlosti su zelene do bijele boje, a kada padne mrak postanu crne sa sjajećim bijelim punjenjem.

Primjena

Za različito označavanje

Primjeri korištenja

Za označavanje izlaza, ulaza, kao putokaz …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

O svjetlini

Svjetlina od 0,32mcd / m² je najniža svjetlost koju ljudsko oko još uvijek otkriva.

Detaljni opis

Naše fotoluminiscentne podne oznake puno su ekonomičnije od oznaka koje trebaju električno napajanje.

Upozorenja o sigurnosti može se postaviti u nekoliko minuta i odmah hodati po njima. Pored toga nude iznimnu vrijednost. Kako bi se spriječilo oštećenje ispisanog djela, sve su oznake plastificirane. Trajno ljepilo pruža odličnu prionjivost na većini površina. Upozorenja omogućuju dugoročno korištenje.

Laminirana površina u kombinaciji s ljepilom visoke kvalitete osigurava proizvod koji je namijenjen za industrijsku primjenu. Može se postaviti na gotovo bilo koju ravnu podlogu.

Ovisno o količini možemo dobaviti različite oblike, tekstove, itd. po mjeri. Što se tiče minimalne količine, molimo Vas da nas kontaktirate.