Usluge

Montaža protukliznih traka

Naše protuklizne trake i obloge sprječavaju klizanja i padanja te ozljede koje mogu nastati zbog njih, te poboljšavaju iskoristivost i sigurnost prostora. Možete ih koristiti blizu ulja, masti i vode u zatvorenim prostorima i na otvorenom.

Označavanje tla

Naše trake za označavanje PermaSafety jako su izdržljive i koriste se za označavanje skladišta i raznih prijelaza, putova,…To su sustavi za označavanje za jednostavnu upotrebu i imaju 2 godišnje jamstvo. Najizdržljiviji je i najunčikovitiji te trenutno dostupni sustav za označavanje.

Montaža oznaka za slijepe i slabovidne

Taktilne oznake koriste se za upozoravanje slijepih i slabovidnih i na opasnosti na putu. Taktilne oznake klasificiramo s obzirom na materijal od kojega su napravljene i s obzirom na vrstu. Vrste taktilnih oznaka su one s mjehurima, vodeće, oznake za odvajanje, za željezničke postaje, za upozorenja i za upozorenja na kolnicima. Svaka od njih namijenjena je za točno određeni sustav upozoravanja.

Montaža igara na tlu

Igra je važna uloga u dječjem životu jer pomaže u razvoju dječjih motoričkih sposobnosti, potiče tjelesnu aktivnost te utječe na razvoj djeteta.