Prilagodljive protuklizne trake

Prilagodljive protuklizne trake pogodne su za neravne površine i područja posebnih oblika. Fleksibilni materijal ove protuklizne trake mekana je aluminijska folija, dok je gornji dio obložen debelim slojem aluminijskog oksida – pješčenjaka. Jednom postavljena, ona poprima oblik neravnog limenog gaznog sloja.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Stepenice, prijelazi u razini …

Prikladne podloge

Gazni rebrasti aluminij, gazni lim – suza, limene površine posebnih oblika, …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +160ºC.

Boje

Crna, žuta, narančasta i crno-žuta.

Crna

Žuta

Narančasta

Crna/žuta

Detaljni opis

Za neravne površine i površine posebnih oblika
Fleksibilne protuklizne trake praktične su protuklizne trake, a pogodne su za neravne površine i područja posebnih oblika. Postoje četiri specifične industrijske boje (crna, žuta, crno-žuta, i narančasta). Fleksibilni materijal za tu protukliznu traku mekana je aluminijska folija, dok je gornji dio obložen debelim slojem aluminijskog oksida – pješčenjaka.

Zaštita od požara
Jednom postavljena, ona poprima značajke gaznog rebrastog aluminija. Budući da nema ugrađenu memoriju, neće se podizati ni pomaknuti. Nije napravljena od plastike i ima sekundarnu osobinu zaštite od požara. Naš proizvod bio je testiran na zapaljivost od strane uprave za civilno zrakoplovstvo. Dostupan je u obliku pojedinih komada ili svitaka.