Grube protuklizne trake

Snijeg, led i blato lako mogu umanjiti ili čak posve nevtralizirati protuklizna svojstva većine protukliznih traka. Mi imamo rješenje za Vas! Naš izbor – grube protuklizne trake prevućene debljom granulacijom aluminijevog oksida kako bi se spriječilo začepljenje.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Na stepenicama, terasama, skateboardima, fitness opremi, poljoprivrednim i građevinskim strojevima, strojevima u proizvodnim pogonima, kamionima, traktorima, pedalima za stroje …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +70ºC.

Boje

Crna, žuta i crno-žuta.

Crna

Žuta
Pantone/RAL
113U/1023

Crno/žuta

Detaljni opis

Grublja i izuzetno izdržljiva površina
Gornji sloj grube protuklizne trake grublji je u usporedbi s našom standardnom protukliznom trakom, na što navodi već i sam naziv trake. Materijal (pijesak) koji se koristi za pravljenje grubih protukliznih traka od istog je materijala kao i kod standardnih protukliznih traka. Radi se o aluminijevom oksidu. Jedina razlika je veličina zrnaca pijeska koja je veća kod grubih traka. Veća zrnca omogućuju dublji profil gornjih slojeva trake. Dublji profil pomaže spriječiti začepljenje zbog prljavštine, prašine, leda, itd., a omogućuje veliku izdržljivost trake.

Boje:
Gruba standardna protuklizna traka dostupna je u crnoj, žutoj i crno-žutoj boji.

Širine:
Trake su dostupne u širinama od 19 mm do 1168 mm. Na poseban zahtjev također su raspoložive širine između 10 in 18 mm.

Primjena
Zahvaljujući grubljoj površini traka potonje su idealne za korištenje u okolinama izloženim stalnoj prljavštini ili vodi (npr. industrijska područja i gradilišta). Duboka udubljenja na površini traka spriječavaju začepljenje, čime se omogućuje odgovarajuća zaštita od klizanja u zahtjevnim okruženjima.