Protuklizne trake i obloge

Naše protuklizne trake i obloge sprječavaju klizanjem padanje i ozljede.  Poboljšavaju iskoristivost i sigurnost prostora. Možete ih koristiti blizu ulja, masti i vode, unutrašnjim i zatvorenim i otvorenim prostorima,… Širine od 19 mm do 1168 ,,. Dostupne su u različitim bojama. Za razlike među protukliznim trakama kliknite.

Protuklizni premazi

Naši protuklizni premazi koriste se za protukliznu obradu tla od mineralnih sastojaka. Na površini tla stvaraju nevidljivi sloj koji osjetno povećava koeficijent trenja (sprječava klizanje) i osigurava sigurno i dobro prianjanje te učinkovito rješavaju poteškoće koje mogu nastati zbog mokrih ili vlažnih podnih površina. Za više informacija kliknite ovdje.

Protuklizne ploče

S našim protukliznim pločicama nudimo rješenje koje u prostoru mehanički pričvrstite pomoću vijaka, čavala ili spojki. Protuklizne ploče idealne su za upotrebu na stalno mokrim ili neprimjerenim površinama za lijepljenje. Izrađene su od 1,6mm debelog aluminija otpornog na vremenske uvjete s protukliznom oblogom koja ne gubi boju.