Protuklizna traka u crnoj boji / svjetleća crta

Protuklizna traka u crnoj boji /svjetleća crta najekonomičniji je fotoluminiscentni protuklizni materijal. Fotoluminiscentni prašci i paste vrlo su skupi. Pojedine vrste viših razreda čak su skuplje od zlata. Mi Vam nudimo jeftinu alternativu.

Protuklizna traka u crnoj boji /svjetleća crta sastoji se od naše fotoluminiscentne trake za označavanje (sredinska črta) i crne standardne protuklizne trake. Obzirom da je linija svjetleće trake tanja, koriste se manje količine skupog fotoluminiscentnog proizvoda, što uvelike smanjuje troškove proizvodnje.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Na stepenicama, terasama, ulazima, hodnicima, uredima, izlazi …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +70ºC.

O svjetlini

Svjetlina od 0,32mcd / m² je najniža svjetlost koju ljudsko oko još uvijek otkriva.

Detaljni opis

Protuklizna traka u crnoj boji /svjetleća crta genijalan je proizvod i predstavlja jeftinu alternativu.
Sastoji se od naše fotoluminiscentne trake za označavanje (središnja linija) i standardne crne protuklizne trake. Širina središnje fotoluminiscentne linije je 10 mm, dok širina crne protuklizne trake iznosi po 20 mm s obje strane osvjetljavajuće linije. Ukupna širina trake je 50 mm (popularna širina).

Obzirom da je linija svjetleće trake tanja, koriste se manje količine skupog fotoluminiscentnog proizvoda, što uvelike smanjuje troškove proizvodnje.
Pomoću dviju kontrastnih boja stvara se vrlo vidljiv učinak, pogodan za isticanje.
Ovisno o količini narudžbe možemo vam ponuditi i druge širine i oblike.

Korištenjem naše crne standardne protuklizne trake pruža se vrhunsku razinu prianjanja. Vrijednost koeficijenta trenja daleko premašuje sve trenutne ili planirane propise.

Jedna od prednosti proizvoda protuklizne trake u crnoj boji /svjetleća crta u usporedbi s našom fotoluminiscentnom protukliznom trakom jest da ne izgleda tako prljavo kao fotoluminiscentna protuklizna traka. Fotoluminiscentna protuklizna traka blago je žute boje, koja vrlo brzo može izgledati prljavo. Svi abrazivni materijali naime lako mogu privući prljavštinu, prašinu, zagađivače, itd.

Jedan od razloga zašto je tako vrlo popularna crna boja protukliznih traka jest da može prikriti prljavštinu. Svjetlije nijanse su osjetljivije i brže izgledaju prljavo. Stoga je većina protukliznih traka i obloga u zgradama razpoloživa u crnoj boji.