Fotoluminiscentne trake za označavanje Hazard

Fotoluminiscentne trake za obilježavanje Hazard – svjetleće u mraku predstavljaju sljedeći korak u razvoju naših standardnih fotoluminiscentnih traka. Promjenom dizajna i s dodatnim crnim oznakama pod kutom od 45º trake su zadobile veću vidljivost, a time su postale i puno izraženije. Kao i sve ostale, te su trake također samoljepive. Fotoluminiscentne trake za obilježavanje Hazard, koje svijetle u mraku, savršene su za korištenje na stepeništima, pješačkim stazama, pristupnim područjima, izlazima…

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Na stepenicama, terasama, ulazima, hodnicima, uredima, izlazi …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 5ºC do +50ºC.

O svjetlini

Svjetlina od 0,32mcd / m² je najniža svjetlost koju ljudsko oko još uvijek otkriva.

Detaljni opis

Fotoluminiscentne trake za obilježavanje Hazard – svjetleće u mraku predstavljaju sljedeći korak u razvoju naših standardnih fotoluminiscentnih traka koje svijetle u mraku.

Mali nedostatak konvencionalnih fotoluminiscentnih traka njihova je boja koja danju nije veoma uočljiva. Tijekom dana, traka je pomalo žute boje. Promjenom dizajna i s dodatnim crnim oznakama pod kutom od 45º na čitavoj dužini, trake su zadobile veću vidljivost, a time su postale i puno izraženije. Pod umjetnim ili prirodnim svjetlom fotoluminiscentne trake Hazard poprimaju žutu nijansu, a u mraku svijetle zelenim svjetlom. Crni dijelovi ne svijetle i ostaju nepromijenjeni u svakoj svjetlosni situaciji.

Hazard – trake koje svijetle u mraku, savršene su za korištenje na stepeništima, pješačkim stazama, pristupnim područjima, izlazima …
Fotoluminiscentne trake za obilježavanje Hazard imaju vrlo povoljnu cijenu, a time nude izvrsnu ravnotežu između kvalitete i cijene. Njihova samoljepljiva osnova omogućuje dobro prianjanje na gotovo svaku podlogu i jamči za dugotrajnu upotrebu (nekoliko godina).

Maksimalna širina rola je 585 mm, dok dužina većine rola iznosi 10 m. Možemo Vam dostaviti role različitih dužina i širina. Također, na raspolaganju je čitav niz oblika.