Fotoluminiscentne trake za označavanje visoke kvalitete

Naše nove, visokokvalitetne fotoluminiscentne trake za označavanje koriste se za odvajanje prostora u zgradama, posebno u područjima gdje često dolazi do prekida napajanja. Fotoluminiscentne trake nalijepljene su na zidnim letvama, vratnim okvirima, kvakama, i time oznaćavaju put. Visokokvalitetne trake za označavanje napajaju se pomoću prirodnog ili umjetnog svjetla. Čim se svjetla ugase, ili kada padne mrak, aktiviraju se i emitiraju svjetlosnu energiju. Na taj način one mogu osigurati dovoljnu svjetlost prolaza, stubišta, ulaza i izlaza.

Ono što razlikuje fotoluminiscentne trake visoke kvalitete od običnih, su jakost i trajanje sjaja nakon što se svjetla ugase. Dostupne su u dvije verzije, Super i Premium.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Na stepenicama, terasama, ulazima, hodnicima, uredima, izlazi …

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +90ºC.

O svjetlini

Svjetlina od 0,32mcd / m² je najniža svjetlost koju ljudsko oko još uvijek otkriva.

Detaljni opis

Fotoluminiscentne trake za označavanje visoke kvalitete

Naše nove, visokokvalitetne fotoluminiscentne trake za označavanje – svjetleće u mraku, slično kao naše prethodne trake za označavanje – svjetleće u mraku, gladke su fotoluminiscentne trake koje se koriste za odvajanje prostora u zgradama, posebno u područjima gdje često dolazi do prekida napajanja. Osnovna folija impregnirana je fotoluminiscentnom prašinom, koja se napaja pomoću prirodne ili umjetne svjetlosti. Čim se svjetla ugase, ili kada padne mrak, aktiviraju se i svijetle zelenim svjetlom.
Kako se površina trake ne bi uništila, traka ne može se upotrijebiti tamo gdje se hoda. Putovi moraju se obilježiti s pričvršćivanjem na zidne letve, vratne okvire i kvake.

Ono što razlikuje fotoluminiscentne trake visoke kvalitete od običnih, su jakost i trajanje sjaja nakon što se svjetla ugase. Visokokvalitetne fotoluminiscentne trake za označavanje dostupne su u dvije verzije, Super (S8154) i Premium (P8152). Razlika između njih je u klasifikaciji.

Prema DIN 67510 i ISO standardima, fotoluminiscentni materijal razvrstan je u četiri glavna razreda: A, B, C i D.

Klase se određuju na temelju svjetline fotoluminiscentnog materijala koja se izražava u kandelama po kvadratnom metru (cd / m2). Radi lakše ilustracije treba spomenuti da svijeća emitira svjetlost oko 1 kandele. 1 kandela iznosi 1000 milikandela. Fotoluminiscentni materijali razvrstani su u klase na temelju toga koliko svjetla izvorno emitiraju i koliko dugo je potrebno da dođe do razine kad emitirano svjetlo više nije vidljivo ljudskom oku (to je 0,32 mcd / m2).

Fotoluminiscentne trake visoke kvalitete Premium

To su naše najbolje rangirane trake. Svrstavaju se u klasu C, što znači da će od prve aktivacije trajati 1.800 minuta (odnosno 30 sati) kako bi se postigla svjetlina 0,32 mcd / m2. U slučaju Super verzije (svrstana u klasu A) svjetlina 0,32 mcd / m2 će se postići nakon više od 600 minuta (tj. duže od 10 sati).

Kako se može vidjeti, 8152 Premium traka svijetli mnogo duže od 8154 Super traka, ali je 8154 Super još uvijek učinkovit materijal koji svijetli u mraku. Nudimo dvije nove verzije (Super i Premium) visokokvalitetnih fotoluminiscentnih traka za označavanje koje odgovaraju različitim zahtjevima.

Trake su dostupne u rolama različitih veličina u rasponu od 15 mm do 1220 mm. Na zalihama su role duljine od 15 m, a moguće je dobiti i role dužine do 50 m.