Traka za označavanje PermaSafety Smooth

Sofisticirani sustav za obilježavanje poda. Trake za obilježavanje PermaSafety Smooth imaju sva obilježja naših standardnih PermaSafety traka za označavanje, s izuzetkom protukliznih površina. Površina trake potpuno je glatka, što omogućuje lako čišćenje i pruža estetski izgled. PermaSafety Smooth trake za obilježavanje mogu se koristiti za skladišta, proizvodne hale, hladnjače, autoservise, hodnike, putove…

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Skladišta, hladnjače, autoservis, tehnički pregledi vozila, hodnici, ulazi, uredi…

Prikladne podloge

Za većinu površina kao što su keramika, granit, PVC, klinker, epoksi, beton …

termometer-icon

Otpornost na temperaturu

Od – 30ºC do +70ºC.

Boje

Bijela, žuta i crno-žuta

Detaljni opis

Trake za obilježavanje PermaSafety Smooth proizvedene su korištenjem iste metode kao i u slučaju naših izvornih proizvoda:

  • tvrda, homogena, djevičanska plastika, debljine 1 mm
  • zaobljeni rubovi,
  • 160 μm visokokvalitetnog modificiranog akrilnog ljepila kojim je traka premazana od ruba do ruba.

Trake za obilježavanje PermaSafety Smooth pogodne su za područja koja zahtijevaju vrlo stroge higijenske standarde, a ne dozvoljavaju prosto razmnožavanje bakterija. Glatka površina bez skrivenih odjeljaka, što olakšava čišćenje. Trake za obilježavanje PermaSafety Smooth, kao i naši standardni PermaSafety proizvodi, predstavljaju kompletan sustav označavanja za skladišta, proizvodne pogone …

Za područja u kojima su se svojedobno koristile samo boje (prljavi posao, nisu trajne, područje primjene je zatvoreno za vrijeme i nakon korištenja) i smole (prljavi posao, nisu trajne, područje primjene za vrijeme i nakon korištenja za neko vrijeme je zatvoreno) sada je dostupan PermaSafety sustav označavanja. PermaSafety je donio pravu revoluciju obilježavanja hodnika u skladištima i tvornicama.

Traka PermaSafety Smooth pogodna je za područja u kojima je presudan estetski izgled. Zbog svoje glatke površine olakšava spajanje s prostorom i održava visok standard prezentacije.
Trenutno nudimo PermaSafety Smooth traku u rolama sa dimenzijama 50 mm x 30 m. Dostupna je u bijeloj, žutoj i crno-žutoj boji. Ovisno o količini narudžbe možemo dobaviti razne boje i dimenzije.