Neabrazivne protuklizne trake i obloge

Naše neabrazivne – glatke protuklizne trake i obloge imaju jedinstvenu protukliznu površinu koja nije oštra i pruža siguran protuklizan pod. Zbog svoje glatke teksture također su pogodne za hodanje bosim nogama i tankom obućom. Budući da nisu oštre/abrazivne, neće oštetiti golu kožu ili mokru odjeću.

Glavne prednosti:

  • Jedinstvena neklizajuća površina s dobrim protukliznim svojstvima
  • Bez oštrih granulata
  • Trajno ljepilo
  • Različitih oblika i veličina
  • Jednostavno i brzo postavljanje
  • provedeni različiti testovi protukliznosti, uključujući Pendulum, ASTM i DIN
  • Prikladno za plovila
  • Također pogodno za prehrambeno područje, farmaciju, laboratorije

Plovila, bazeni
Protuklizne trake i obloge u mokrom ili morskom okolišu oduvijek su predstavljale izazov. S našim protukliznim trakama/oblogama i spomenute površine lako mogu postati neklizave.

Jednostavno za čišćenje. Čak i za prehrambenu industriju i vlažna područja.
Neabrazivne trake ne sadrže oštre valovite čestice gdje bi se mogle nakupljati nečistoće ili bakterije. Trake jednostavno možete obrisati vlažnom krpom. Preporučuju se kao protuklizne obloge za pločice u kupaonicama ili oko bazena, masažnih bazena …

Prednosti neabrazivnih protukliznih traka/obloga u odnosu na oštre standardne trake
Abrazivne protuklizne trake teško se čiste zbog oštrih, abrazivnih čestica s veoma slučajnim površinama, koje se ne mogu precizno kontrolirati u proizvodnji (čestice se raspršuju po površini). Minerali pomažu u stvaranju skrivenih područja u kojima se nakuplja prašina i prljavština. U slučaju neabrazivnih protukliznih traka sve površine su izložene – nema skrivenih područja. Trake se lako mogu čistiti. Proizvod je također pogodan za postrojenja s posebnim zahtjevima u vezi čišćenja, kao što je priprema hrane, ljekarne, laboratoriji …

Više informacija o trakama

Kade i tuš kabine
Preporučujemo protuklizne krugove u bijeloj ili transparentnoj boji, izrađene od istog materijala kao i gumene protuklizne trake, ili bijele iz fleksibilnih protukliznih obloga.

Obilježavanje stepenica 2 u 1 (protukliznost + vidljivost)
Najčešće se označavaju gornja i donja stuba. Najčešća širina traka iznosi 50 mm. Na stepeništu potrebno je stvaranje kontrasta – za jasno vidljive stube. Za označavanje stuba preporučuje se elastične ili fleksibilne BG protuklizne trake. Dostupne su u različitim vidljivim bojama i lako se čiste.