Tekstilne protuklizne trake

Naše tekstilne protuklizne trake i obloge predstavljaju svestrane i vrlo učinkovite protuklizne mrežne proizvode. Nudimo Vam puno različitih vrsta, debljina i boja. Možete birati između samoljepljivih i neljepljivih formata.

Primjena

Za vanjsku i unutarnju primjenu.

Primjeri korištenja

Ispod tepiha, u kupaonicama, kuhinjama, ispod posuđa, na terasama…

Prikladne podloge

Za većinu površina, kao što su drvo, kamen, keramika, mramor, granit, pvc, klinker …

Boje

Crna, bijela, bež, plava i crvena.

Crna

Bijela

Bež
Pantone/RAL
Warm grey 1/1015

Plava
Pantone/RAL
3015C/5015

Crvena
Pantone/RAL
485C/3018

Protuklizna
mreža

Detaljni opis

Jednostavno za rezanje
Neklizajuće tkanine izrađuju se nanošenjem protuklizne pjene na poliestersku mrežu. Na taj način protuklizna mreža omogućuje izvrsnu čvrstoću proizvoda, dok pjena pruža učinkovitu protukliznu zaštitu. Svi neljepljivi materijali su vodonepropusni i imaju veliku učinkovitost u mokrim uvjetima. Iako je protuklizna tkanina vrlo vzdržjiva, lako se može izrezati na bilo koje oblike i veličine. Sve što je potrebno su škare ili nož.

Vrhunska razina prianjanja bez oštrih čestica
Struktura pjene sadrži na tisuće sitnih mjehurića zraka. U slučaju pritiska (sa strane osoba ili predmeta) pjena se skuplja, a to omogućuje da materijal bude djelomično omotan oko predmeta. Na taj se način stvara vrhunska razina prianjanja. Nudimo vam pjene različitih formata uz različite stupnjeve otpora. Od toga ovisi količina pritiska koji se apsorbira, za učinkovito funkcioniranje podloge. Nijedan od proizvoda u asortimanu ne sadrži abrazivne minerale, čime se sprječava oštećenje vrijednih predmeta koji bi se inače jednostavno mogli uništiti.

Ekonomično
Kompletna linija neklizajućih tkanina vrlo je ekonomična, a možemo Vam ponuditi vrhunsku cijenu, koja je obično mnogo manja nego što bi se očekivalo. Većina naših neklizajućih tkanina dostupna je u velikim dugim rolama koje se mogu narezati u bilo kojem obliku.

Pogodno čak i za plovila
Crvena i plava su naše najnovije boje. Zbog svoje svijetle i živopisne boje vrlo su popularne u pomorskoj industriji. Neklizajuće tkanine idealne su za plovila, jer sprječavaju klizanje i pad predmeta dok se brod nalazi u pokretu.

Različite vrste naših neklizajućih tkanina

  • Neljepljiva neklizajuća tkanina:
    Na zalihama imamo bijelu boju. Ovisno o količini, može se dobiti bilo koju boju.
  • Samoljepljiva neklizajuća tkanina:
    Samoljepljiva inačica neljepljive tkanine. Na zalihama imamo bijelu boju. Ovisno o količini, može se dobiti bilo koju boju.