Vodilje taktilne ploče od termoplastike

Namjena vodećih taktičnih oznaka je za usmjeravanje slijepih i slabovidnih osoba po putu, gdje tradicionalnih predmeta i oznaka (kao što su zgrade i rubnjaci) nema. Mogu se koristiti i za usmjeravanje ljudi oko prepreka.

Primjena

Kako bi se upozorilo slijepe i slabovidne osobe na opasnosti.

Primjeri korištenja

Pločnici, hodnici, gdje tradicionalni pomoćni znakovi nisu dostupni …

Prikladne površine

Beton, asfalt

Boje

Bijela.

Detaljni opis

Protuklizna površina
Kontrastno-taktilne oznake – plastomeri izrađeni su od plastomera. Ako se zagrijavaju propanskim plamenikom, mogu se zalijepiti na bilo koju površinu. Prirodno grubi gornji sloj plastomera, od kojeg su napravljene kontrastno-taktilne oznake, pruža odličnu a vjerojatno i najbolju površinu protiv klizanja na tržištu, na koju ne utiču habanje ili vremenske neprilike.

Izglađuje neravne površine
Spojevi i neravne površine unutar kontrastno-taktilne površine mogu smanjiti učinkovitost potonje. Postavljanjem naših kontrastno-taktilnih oznaka smanjuje se mogućnost pojavljanja nepravilnosti površine, pošto završni sloj samo ostavlja minimalne spojeve.

Bez održavanja i izuzetno izdržljive
Kontrastno-taktilne oznake – plastomeri ne zahtijevaju održavanje. Izuzetno su izdržljive i otporne na habanje zbog pješaka i vremenskih uvjeta.

Ekološki prihvatljiv, siguran i čist proizvod
Kontrastno-taktilne oznake – plastomeri ekološki su proizvod koji ne sadrži otrovne tvari. Pigmenti boja su organski i ne sadrže teške metale.